Online kruiden shop voor paard en hond 

Zorgvuldig uitgekozen kruiden voor uw viervoeter

Kruiden Voor paard en hond


Hier kan u terecht voor alle kruiden voor uw paard en/of hond

Wil jij weten welke kruiden, wanneer bij te voeren? Laten we blind supplementeren tegen gaan! Hier bieden wij steeds seizoensgebonden kruiden aan die van toepassing zijn, zo om u en uw paard op weg te helpen naar de juiste ondersteuning bij de juiste weersomstandigheden, onderstaande kruiden worden steeds maandelijks tot wekelijks bijgewerkt en aangepast. Op deze manier helpen we u op weg naar een correcte ondersteuning. 


Graag advies op maat ? Dat kan zeker en vast, vul even het contact formulier in met al jouw vragen !

Wenst u , uw vaste kruiden kuren op maat te bestellen? Zie onderaan ! 


Ondersteunende kruiden voor uw paard

Light & Fit

 Light & Fit -> Het voer werd ontwikkeld op basis van 6 jaar ervaring en markt onderzoek. We werken met een hogere concentratie en extra toevoeging van vitamines E en C. Dit zodat een balancer hiernaast overbodig is. En de duurzaamheid compenseert.  -> We werken met NON GMO producten/grondstoffen. Het voer bevat kruiden die het spijsverteringsstelsel ondersteunen, geen klinische kruiden maar dus een extra ondersteuning zodat je niet kan "overdoseren" in je kruiden.  -> We werken met een extra toevoeging van de duurzame probiotica Yea Sacc. Dit om het paard te verzekeren van een goed werkende darmflora en dat alle noodzakelijke nutriënten daadwerkelijk worden opgenomen. -> Laag in suiker en zetmeel, maar bevat een bron van andere grondstoffen die noodzakelijke eiwitten bevatten.   -> GMP+ Samenstelling :  Timothee, esparcette, luzerne pallets, lijnzaadschillen, lijnzaadolie, erwtenvlokken, biergist, cichorei concentaat, wortelvlokken, vit E 50%, Yea Sacc. Kruiden : Venkel, rozemarijn, basilicum, pepermuntbladen, brandnetelblad, kamille, selderiestengels, paardenbloemblad, zoethout, fenegriek, mariadistel, thijm.  20kg (1,47€/kg) Voor uitgebreidere specificaties mail ons gerust. 

29,51 €

  Categorieën

  Workshops / lezingen / cursussen

  Vital-Systemen voor paarden
  De in het wild levende voorouders van onze huidige gefokte paarden konden zich in hun oorspronkelijke leefmilieu voeden met een groot aantal planten. Bovendien groeiden deze grassen en kruiden op grond die nog niet was uitgeput door intensieve landbouw of beschadigd door
  milieu-invloeden. Als wij onze huisdieren zo passend en daarmee zo gezond mogelijk willen voeden, volstaat het niet ze uitsluitend voer te geven dat fabrieksmatig is samengesteld en waaraan alleen enkele mineralen zijn toegevoegd. De talrijke plantaardige bouwstoffen uit de verschillende kruiden die een in het wild levende planteneter binnen krijgt, kunnen alleen vervangen worden door een zo groot mogelijke variëteit aan te bieden van deze kruiden. Daarbij gaat het echter niet om de planten in hun geheel, maar alleen om de bouwstoffen in de cellen van de plant. De cellulose uit de celwanden en de vezels in de planten worden weliswaar verwerkt door de spijsvertering van onze paarden, maar ze spelen door hun geringe hoeveelheid slechts een ondergeschikte rol in de energiehuishouding. Anderzijds zijn ze voor het dier, net zoals voor ons, alleen maar ballast. Daarom onderwerpen wij onze kruidensupplementen aan een bewerking die de vezels verwijdert en de cellen bij maximaal 36 °C zo microniseert dat alle plantencellen mechanisch vernietigd zijn en het dierlijk organisme de waardevolle stoffen direct en probleemloos kan opnemen. Door het gebruik van planten uit verschillende streken en vermenging met zeeplanten en verschillende algensoorten verzekeren we tegelijkertijd de verzorging van de paarden met sporenelementen en microvoedingsstoffen die onontbeerlijk zijn voor een optimale gezondheid bij paarden (evenals bij mensen). Wij bieden voor uw paarden variëteiten aan voedingssupplementen. Hiermee kunnen tekorten die te maken hebben met inspanningseisen of de specifieke toestand van het paard worden
  aangevuld of liever nog van tevoren worden vermeden.


  Waarom koos ik na al die jaren toch voor een specifiek product terwijl ik eerst koos om mij niet te binden aan een en het zelfde merk, simpelweg door de jaren heen bots ik steeds op de vaak voorkomende gelijkaardige disbalans bij honden. Vaak spreken we dan over vastgestelde allergieën , pancreatitis, huidproblematiek, jeuk, alopecia, enz. vastgesteld door de dierenarts.  Reeds enkele jaren verdiepte ik mij enorm in dierenvoeding, en kwam ik steeds tot de conclusie dat een zorgvuldig uitgekozen voeding van Reico in combinatie met onze persoonlijk kruiden recepten mooie resultaten bracht. 

  Reico & Partner Vertriebs GmbH heeft zich in de directe verkoop van verantwoorde diervoeding en voedingssupplementen voor mens en dier gespecialiseerd.

  Het bedrijf werd in 1992 opgericht door de dierentherapeut Kondrad Reiber en profiteert tot op heden van zijn meer dan 50 jarige ervaring in de verkoop van diervoedsel en het ontwikkelen van voedingssupplementen. Zij hebben als doel de bodem, de plant, het dier en de mens met hun Reico Vital-System in mineraal evenwicht te brengen en hierdoor een optimale conditie voor het leven tot stand te brengen. Hun breed productenkeus is op de behoefte van de mens, dier, planten en bodem toegespitst. ze willen met deze producten een actieve bijdrage leveren, dat het evenwicht in deze systemen weer hersteld en verbeterd wordt. Daarvoor bieden ze bijvoorbeeld voor dieren een rijke, waardevolle en passende diervoeding aan. Deze visie en ingesteldheid leunt volgens alle normen volledig aan bij de werking van Holistic Healing Hands BV en de creatie van onze eigenste kruidenlijn (lancering anno. 31 januari 2023).  Uw kruiden kuur of voedingsadvies op maat bestellen? 

  Dat kan hier !