https://cms.holistichealinghands.webnode.be/verhalen-van-klanten/

"Perfection is not the goal of holistic health, but rather healing of what can be healed, prevention of what can be prevented and joy found in the fullness of life". - Inspired by III John 1:2 and Jeremiah 30:17

Verhalen van klanten

            Holistic Happiness

<< Voor en na >>

Hier een voor en na voorbeeld. Deze haflinger had te kampen met zeer ernstige jeuk en een natte mok uitslag, na het toepassen van acupressuur en de juiste rantsoen met advies van de juiste kruiden op maat is deze haflinger na slechts enkele maanden weer helemaal de oude en ziet deze er weer stukken beter uit.

Winnie na enkele maanden later...

"Melissa heeft mij goed geholpen met mijn paard, hij had mok en chronische jeuk door haar hulp is hij er vanaf, we zaten met onze handen letterlijk in ons haar. Ze geeft mij ook lessen grondwerk zonder haar hulp zou ik niet staan waar ik nu sta met mijn paard, zowel fysiek als mentaal, ze staat altijd klaar als je een vraag hebt. Ik leer heel veel bij van haar ze geeft ook de nodige uitleg wanneer nodig. Nog eens dank u voor alle goede zorgen en altijd klaar te staan." - Vanhoeymissen M.


<< Voor en na >>

In januari werd ik gecontacteerd om Gies te helpen, Gies had een uitslag over het hele lichaam. Het ging om bultjes waar er vocht uitkwam. Nu en dan trokken deze volledig weg en kwamen dan weer zeer hardnekkig terug. De dierenarts was ondertussen ook al reeds geraadpleegd.

Het ging om haverbultjes. De kleine bultjes ontstaan als reactie op eiwitten in het rantsoen, deze zijn vaak wat hardnekkiger, kunnen vanzelf verdwijnen, maar ook weer terugkomen. Je kunt het lichaam helpen bij de afvoer van de veroorzakende stoffen. Gies was hierdoor ook heel loom, lui en dof.  Gies kreeg acupressuur op de specifieke meridianen, adviseerde voeding op maat en zette haar op een strikt specifiek dieet.

Na mijn eerste bezoek ging ik 3 weken later terug voor een laatste check up te doen. Gies was helemaal de oude en zag er na 3 weken al weer helemaal stralend uit. Ook was ze meteen fitter en waagde al wat bokken sprongen. 

Gies drie weken verder...

"Bedankt Melissa voor het verder denken waar de traditionele veeartsen het opgeven! Na jouw bezoek en met behulp van de juiste voeding en specifieke kruiden ziet mijn Gieske er na slechts 3 weken weer super uit! Ik ga jouw raad zeker verder opvolgen en blijf nu met jou voedingsadvies verder werken. Heel erg bedankt voor al je advies en ik ben er zeker van dat jij nog heel veel paardjes zal helpen en zo veel baasjes weer gelukkig zal maken! Gr Bie en Gieske." - Leirs B.


<< Voor en na >>

Een tijdje geleden ben ik mee beginnen zorgen voor deze appaloosa. Zij had verschillende klachten , een zware eivormige buik die naar beneden wees, waarbij zij ook een zeer doorzakte rug had, diarree, manen en staart schuren, zuur lopen qua humeur en zeer loom. Het was duidelijk dat ze te kampen had met een disbalans in maag, spijsvertering, darmen, ook haar lever had een hoge energie waarde.

Door haar preventief te helpen met acupressuur, een aangepast dieet, 24/7 ruwvoer, aangepaste kruidenmengeling en supplementen op maat voor haar situatie is zij al een heel ander paard. Zoals je kan zien op de foto's is zij haar eivormige buik kwijt en zakt de rug veel minder door. Ze staat veel slanker, is fitter en manen en staart zijn goed aan het groeien. Desondanks zij een zeer goede eter is en haar laat gaan op de weide in een groot bot ruwvoer blijft zij nu slank en is haar buik onder controle. Ook krijgt zij nu kruiden om haar te ondersteunen van winter naar lente, van ruwvoer naar jong gras, enz.

Zippo enkele maanden later...

" Zippo is een stuk fitter en ook aangenamer in omgang, zelf had ik geen idee dat je paard 'over voederen' dergelijk invloed kan hebben op hun hele metabolisme. Het idee van je paard verwennen kreeg een heel andere definitie na het zien van deze resultaten." - Beeckman S.


<< Voor en na >> 

Een ruime tijd geleden trof de eigenares haar merrie Brandy mankend aan in de weide. Haar ijzers werden eraf gehaald en ze kreeg ontstekingsremmers maar niets leek te helpen. Foto's brachten ook geen nieuws en een dierenarts raadde aan als laatste oplossing haar pezen door te laten snijden. Ze kreeg een depressief en soms zelfs agressief paard. Toen werd ik geraadpleegd om Brandy te helpen. Ik was de laatste hoop voor dit duo met deze al zeer lang aanslepende frustratie. Ondertussen stond Brandy al een ruime tijd mank. Met behulp van acupressuur/Shiatsu , stretchings, massage, correcte oefeningen en tot slot aromatherapie voor een verdere toenadering voor het mentale gedeelte, want deze merrie was zeer depressief en bij het begin van onze sessie, uiterst zenuwachtig, werd Brandy weer de oude. Op het einde van de sessie kreeg ik een ontspannen paard met zachte blik.

De eigenares volgde zeer goed de oefeningen en verdere massage technieken op. Deze merrie dat eerst volledig verloren bleek te zijn en voorgoed op rust bleek te moeten door onverklaarbaar manken was na 3 maand terug de oude! En ontving ik ook zeer aangename foto's van het duo die terug konden genieten van samen op pad te gaan.

"Lange tijd geleden trof ik mijn merrie Brandy mankend aan in de weide. Haar ijzers werden eraf gehaald en ze kreeg ontstekingsremmers maar niets leek te helpen. Ik kreeg een depressief en soms zelfs agressief paard. Toen kwam Melissa op ons pad, zij heeft Brandy dan ook echt fantastisch goed geholpen! Mijn paard is weer haar vrolijke zelve en ze heeft sindsdien niet meer gemankt. Dankzij Melissa kunnen wij terug samen op pad!"  - Van Nieuwenhove H.


Ik ben Melissa zeer dankbaar dat ze het probleem tussen mijn paardje en mij heeft kunnen oplossen. Na het gebeuren van een accident met mijn paard, zij heeft mij namelijk getrapt tijdens het grondwerk, had ik schrik gekregen van haar en durfde ik zelfs nadien niet goed meer in haar buurt komen, ik was het vertrouwen volledig kwijt in haar. Maar ondanks dat wou ik er toch iets aan doen omdat ik wist dat we het zouden kunnen mits de juiste hulp en deed zo beroep op Melissa. Nu zit mijn sessies erop en ben ik Melissa zèèr dankbaar! Ze leerde me hoe ik volgens de correcte normen met mijn paard moet omgaan, hoe ik de leider moet zijn, en vooral hoe ik het respect kon winnen van mijn 2,8 jarige halflinger merrie. Dit alles heeft Melissa mij bijgeleerd en mij zeer goed in begeleid. Als ik nu terug kijk hoe het in begin was had ik niet durven denken dat ik op korte tijd terug zo een goede band zou hebben met mijn paard. Nu zijn we terug een team, ookal moeten we nog veel bijleren alles komt nu terug goed. Bedankt Melissa!

- Vandenbossche Y.

Waar alle deuren gesloten bleven voor ons, heeft zij een nieuwe gemaakt en geopend. Nog nooit iemand tegen gekomen die zo begaan is met mens en dier. Als er iemand ons kan helpen, dan zal zij het zijn. Iedereen mag het weten. Bedankt voor alles al !

- Luna C.

Vandenbossche Y.

"Ik ben Melissa enorm dankbaar dat ze mijn paard en mij heeft geholpen."

Chilaili L.

" Bedankt voor alles, mijn hond eet terug veel beter, hij heeft veel eetlust. Hij slaapt, is ontspannen, gelukkiger. Echt bedankt voor alles gewoon. Je hebt iets gedaan wat geen enkele andere dierenarts kon." 

Vanhoeymissen M.

"We zaten echt met onze handen in onze haren met Winnie's extreme mok en jeuk, Bedankt Melissa, voor alle hulp en altijd klaar te staan."

Leirs B.

"Bedankt Melissa voor het verder denken waar de traditionele dierenartsen het opgeven! Na jouw sessie en met behulp van de juiste voeding en samengestelde kruiden ziet mijn Gieske er na slechts 3 weken weer super uit!"

Beeckman s.

"Waar ik dacht dat mijn paard gewoon goed gebouwd was en goed gevuld was , wees je mij erop dat mijn paard eigenlijk te kampen had met verschillende kwalen, het is een veel fitter en gezonder paard nu."

Van Nieuwenhove H.

"Ik kreeg een depressief en soms zelfs agressief paard. Toen kwam Melissa op ons pad, zij heeft Brandy dan ook echt fantastisch goed geholpen! Mijn paard is weer haar vrolijke zelve en ze heeft sindsdien niet meer gemankt. Dankzij Melissa kunnen wij terug samen op pad!"

Lees veel meer voor en na verhalen op onze Facebook pagina , klik hier onder ! 


©Copyright 2018 Melissa De Winter. All rights reserved.
https://cms.holistichealinghands.webnode.be/verhalen-van-klanten/