Voeding shop

Alles voor de ondersteuning van uw hond

Voedingsadvies op maat voor honden

Voeding en kruiden op maat voor uw hond

Voor elk type hond, type disbalans bieden wij voeding en kruiden aan op maat, u kan steeds via het contact formulier al uw vragen stellen en uw situatie schetsen. Zo hebben wij een beter beeld over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Los daarvan kan u steeds via onderstaande link een kijkje nemen naar de reeds aangeboden voeding binnen ons assortiment, als u wenst een bestelling te plaatsen kan u dit altijd doen via het contact formulier, de kruiden zijn steeds op maat en kunnen verkregen worden na een uitgebreid advies. 

Voeding shop Honden

Waarom koos ik na al die jaren toch voor een specifiek product terwijl ik eerst koos om mij niet te binden aan een en het zelfde merk, simpelweg door de jaren heen bots ik steeds op de vaak voorkomende gelijkaardige disbalans bij honden. Vaak spreken we dan over vastgestelde allergieën , pancreatitis, huidproblematiek, jeuk, alopecia, enz. vastgesteld door de dierenarts. Reeds enkele jaren verdiepte ik mij enorm in dierenvoeding, en kwam ik steeds tot de conclusie dat een zorgvuldig uitgekozen voeding van Reico in combinatie met onze persoonlijk kruiden recepten mooie resultaten bracht.

Reico & Partner Vertriebs GmbH heeft zich in de directe verkoop van verantwoorde diervoeding en voedingssupplementen voor mens en dier gespecialiseerd.

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door de dierentherapeut Kondrad Reiber en profiteert tot op heden van zijn meer dan 50 jarige ervaring in de verkoop van diervoedsel en het ontwikkelen van voedingssupplementen. Zij hebben als doel de bodem, de plant, het dier en de mens met hun Reico Vital-System in mineraal evenwicht te brengen en hierdoor een optimale conditie voor het leven tot stand te brengen. Hun breed productenkeus is op de behoefte van de mens, dier, planten en bodem toegespitst. ze willen met deze producten een actieve bijdrage leveren, dat het evenwicht in deze systemen weer hersteld en verbeterd wordt. Daarvoor bieden ze bijvoorbeeld voor dieren een rijke, waardevolle en passende diervoeding aan. Deze visie en ingesteldheid leunt volgens alle normen volledig aan bij de werking van Holistic Healing Hands BV en de creatie van onze eigenste kruidenlijn (lancering anno. 31 januari 2023).