Retourneren & Ruilen

Tekst hier invullen...

Retourneren & Ruilen

We proberen iedereen blij te maken met een passend en goed product, maar het zou kunnen voorkomen dat uw aankoop niet helemaal naar wens is.

Retourneren

Bij Holistic Healing Hands B.V. is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een email stuurt naar holsiticmdw@gmail.com als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.


Je kunt het product retour sturen naar:

Holistic Healing Hands BV

Overvroekstraat 10

9308 Hofstade 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder* opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Holistic Healing Hands B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via: holisticmdw@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier in te zenden.* Volgens de wet verkoop hoeft u in de eerste 14 dagen niet te melden waarom u een product retourneert. Maar voor ons is het wel heel fijn als u dit wel doet, want dan kunnen we de reden in de toekomst voorkomen!

Meer informatie rondom retourneren

 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
 • U krijgt dan het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
 • Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons, de webwinkel, zijn voor uw eigen rekening.
 • Voor de ontvangstdatum geldt de datum wanneer u het pakket ontvangen heeft m.a.w. het retourtermijn gaat lopen nadat u het pakket heeft ontvangen.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Holistic Healing Hands BV geretourneerd worden.
 1. Zorg ervoor dat de bestaande stickers, barcodes en labels verwijderd zijn van het pakket.
 2. Download het 'formulier voor herroeping' hieronder in PDF bestand of kijk bij onze algemene voorwaarden, print formulier uit, vul dit in en voeg het bij in het pakket. (Lukt het u niet om dit formulier te downloaden, contact ons en dan sturen wij u een exemplaar per post toe.)
 3. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is, niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons worden geweigerd.
 4. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vul uw gegevens, tenaamstelling en bankrekening duidelijk in, om de terugbetaling goed en snel weer bij u te krijgen. (Indien mogelijk zullen we via dezelfde betaalmethode het bedrag aan u terugstorten.)
 5. LET OP: Wij zijn niet verantwoordelijk als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Wettelijke uitzonderingen retourneren

Bij Holistic Healing Hands B.V. vallen als uitzonderingen op het herroepingsrecht:

 • de special kruidenmixen, dit is maatwerk en tot stand gebracht overeenkomstig / in overleg met de specificaties van de consument
 • de verzegelde producten die een gezondheidsrisico dragen, zijn niet retourneerbaar wanneer de verzegeling verbroken is zoals; kruidenmixen, kruiden, supplementen, paardenvoer en hondenvoer.

Ruilen

Wilt u liever ruilen en een ander artikel ontvangen, stuur een email naar holisticmdw@gmail.com Volg de procedure van het retourneren en geef aan welk product u liever had besteld. U kunt het artikel retourneren en daarna een nieuwe bestelling plaatsen.

Verkeerd artikel ontvangen

Indien u per abuis het verkeerde artikel hebt ontvangen t.o.v. wat u heeft besteld dan regelen we dat kosteloos. Neem in dit geval contact op met holisticmdw@gmail.com

Heeft u meer vragen, neem contact met onze klantenservice op. Wij helpen u graag!

Op al onze leveringen & retourneren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle prijzen op deze website zijn in Euro en inclusief BTW.