Geluk flesje aan waxkoord Tijgeroog

Geluk flesje aan waxkoord Tijgeroog*

Element : Het vuur paard, de vuur hond.

Horoscoop: Schorpioen, maagd, tweelingen en leeuw.

Tijgeroog is een prachtige edelsteen met een karakteristiek goudbruin of goudgeel uiterlijk, dat soms een streperig patroon heeft dat lijkt op het oog van een tijger, vandaar de naam. Deze steen wordt al lang gewaardeerd vanwege de veronderstelde geneeskrachtige eigenschappen en spirituele betekenissen. Net als bij andere edelstenen en kristallen zijn de geneeskrachtige eigenschappen van tijgeroog voornamelijk gebaseerd op esoterische en alternatieve geneeswijzen. Hier zijn enkele van de traditionele geneeskrachtige eigenschappen die aan tijgeroog worden toegeschreven:

  1. Bescherming: Tijgeroog wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en bescherming kan bieden aan de drager.

  2. Kracht en moed: Het wordt geassocieerd met het versterken van innerlijke kracht, moed en zelfvertrouwen.

  3. Balans en harmonie: Tijgeroog wordt verondersteld te helpen bij het creëren van balans en harmonie in verschillende aspecten van het leven.

  4. Focus en helderheid: Het wordt soms gebruikt om de mentale focus en helderheid te bevorderen, evenals het vermogen om doelen te bereiken.

  5. Welvaart en overvloed: Tijgeroog wordt soms gezien als een steen die welvaart en overvloed kan aantrekken.

Tijgeroog wordt vaak gebruikt in kristaltherapie, meditatie en als sieraad vanwege de vermeende genezende en spirituele eigenschappen. Zoals altijd is het belangrijk op te merken dat de effecten van tijgeroog en andere kristallen subjectief kunnen zijn en kunnen variëren van persoon tot persoon. Het mag nooit worden beschouwd als een vervanging voor medisch advies of behandelingen. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van tijgeroog of andere kristallen voor genezing of spirituele doeleinden, is het raadzaam dit te doen onder begeleiding van een gekwalificeerde therapeut of deskundige op het gebied van kristaltherapie.


Element : 

Het element vuur wordt geassocieerd met energie, passie, transformatie, en wilskracht. Tijgeroog wordt vaak gezien als een "vuursteen" vanwege zijn krachtige energie en de vermeende vermogen om innerlijke kracht en moed te versterken. Het wordt gebruikt om de wilskracht te bevorderen, zelfvertrouwen op te bouwen en positieve energie te stimuleren. 


* Het paard op de 2e foto begon spontaan te geeuwen na het bevestigen van zijn tijgeroog flesje.

10,98 €