Geluk flesje aan waxkoord Rozenkwarts (midden flesje)

Geluk flesje aan waxkoord Rozenkwarts

Element : Water Paard, water hond.

Horoscoop : Voedt Ram, inspireert kreeft, overeenkomstige energie met Weegschaal, 

Rozenkwarts is een roze variant van het mineraal kwarts en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de veronderstelde geneeskrachtige eigenschappen en spirituele betekenissen. Net als bij andere edelstenen en kristallen zijn de geneeskrachtige eigenschappen van rozenkwarts voornamelijk gebaseerd op esoterische en alternatieve geneeskunde, en ze zijn niet wetenschappelijk bewezen. Hier zijn enkele van de traditionele geneeskrachtige eigenschappen die aan rozenkwarts worden toegeschreven:

  1. Emotionele heling: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en compassie. Het wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te helen, gevoelens van liefde en vergeving te bevorderen, en om innerlijke rust en vrede te brengen.

  2. Stressvermindering: Het dragen of vasthouden van rozenkwarts wordt gezegd stress en spanning te verminderen, en het kan helpen om gevoelens van angst en angst te verzachten.

  3. Hartchakra-balans: In de traditionele chakra-leer wordt rozenkwarts geassocieerd met het hartchakra, dat het centrum is van liefde, empathie en emotionele balans. Het wordt gebruikt om het hartchakra in balans te brengen en de energie te harmoniseren.

  4. Relaties en romantiek: Rozenkwarts wordt vaak gezien als een steen die relaties kan versterken en romantische liefde kan bevorderen. Het kan helpen bij het aantrekken van liefdevolle relaties en het bevorderen van harmonie in bestaande relaties.

  5. Zelfliefde en zelfacceptatie: Rozenkwarts wordt ook geassocieerd met het bevorderen van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg.

Net als bij elk gebruik van kristallen voor genezing en spirituele doeleinden, moet worden opgemerkt dat de effecten van rozenkwarts subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Het mag nooit worden beschouwd als een vervanging voor medisch advies of behandelingen. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van rozenkwarts of andere kristallen voor genezing of spirituele doeleinden, is het het beste om dit te doen onder begeleiding van een gekwalificeerde therapeut of deskundige op het gebied van kristaltherapie.

Het element water wordt geassocieerd met emoties, gevoelens, intuïtie, empathie en diepe verbindingen. Rozenkwarts wordt vaak gezien als een "watersteen" vanwege zijn kalmerende en troostende energie. Het staat bekend als de steen van liefde en compassie, en het wordt vaak gebruikt om emotionele heling te bevorderen, liefde te vergroten en relaties te versterken. 

9,99 €