Geluk flesje aan waxkoord Lapiz Lazuli

Geluk flesje aan waxkoord Lapiz Lazuli

Element: Het water paard.

Horoscoop: Boogschutter.

Lapis Lazuli is een blauw edelsteen dat al duizenden jaren wordt gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en symbolische betekenis. In alternatieve geneeskunde en kristaltherapie worden verschillende geneeskrachtige eigenschappen aan Lapis Lazuli toegeschreven, maar het is belangrijk om op te merken dat deze beweringen niet wetenschappelijk zijn bewezen en dat edelstenen geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Raadpleeg altijd een medische professional voor diagnose en behandeling van gezondheidsproblemen.

Nl

  1. Innerlijke rust: Lapis Lazuli wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust, kalmte en sereniteit. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

  2. Intuïtie en spirituele groei: Deze edelsteen wordt vaak gebruikt om intuïtie en spirituele groei te bevorderen. Het kan mensen helpen om diepere inzichten te verkrijgen en hun spirituele pad te verkennen.

  3. Communicatie: Lapis Lazuli wordt verondersteld te helpen bij communicatie en zelfexpressie. Het kan mensen ondersteunen bij het uiten van zichzelf op een duidelijke en zelfverzekerde manier.

  4. Keelchakra: In de alternatieve gen

  5. Fysieke heling: Lapis Lazuli wordt soms gebruikt om te helpen bij fysieke klachten, zoals hoofdpijn, keelpijn en problemen met de luchtwegen.

Deze eigenschappen zijn voornamelijk gebaseerd op symbolische interpretaties en traditionele overtuigingen, en er is geen wetenschappelijk bewijs om deze verbanden te ondersteunen. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Lapis Lazuli of andere edelstenen voor hun symbolische betekenis of als onderdeel van een holistische benadering van welzijn, beschouw ze dan als een aanvullende benadering van je gezondheid en welzijn. Het is altijd het beste om je intuïtie te volgen en te werken met edelstenen die resoneren met jouw persoonlijke gevoelens en behoeften.


Element:

Het element "water" wordt geassocieerd met eigenschappen zoals rust, wijsheid, helderheid, emotionele balans en intuïtie. Lapis Lazuli, met zijn diepe blauwe kleur en historische associatie met wijsheid en spirituele groei, wordt symbolisch in verband gebracht met de eigenschappen van water. 

9,50 €