Geluk flesje aan waxkoord Fluoriet (links)

Geluk flesje aan waxkoord Fluoriet

Element: Het metaal paard, de metaal hond.

Horoscoop: Vissen, waterman, kreeft, schorpioen en steenbok.

Fluoriet is een kleurrijke edelsteen die voorkomt in verschillende tinten, waaronder paars, groen, blauw, geel en meer. De geneeskrachtige eigenschappen die aan fluoriet worden toegeschreven, variëren afhankelijk van de kleur en de overtuigingen in verschillende tradities. Nl

  1. Bescherming en reiniging: Fluoriet wordt gezien als een beschermende steen die negatieve energieën kan afwenden en de aura kan reinigen.

  2. Concentratie en focus: Het wordt verondersteld te helpen bij het verbeteren van mentale helderheid, concentratie en het nemen van beslissingen.

  3. Emotioneel evenwicht: Griep

  4. Spirituele groei: De steen wordt vaak gebruikt om spirituele groei en intuïtieve ontwikkeling te ondersteunen.

  5. Fysieke heling: Fluoriet wordt soms ingezet om te helpen bij bepaalde fysieke klachten, zoals pijn en ontsteking.

Zoals eerder vermeld, zijn deze eigenschappen gebaseerd op traditionele overtuigingen en niet op wetenschappelijke feiten. Als je interesse hebt in het gebruik van fluoriet of andere edelstenen voor hun veronderstelde geneeskrachtige eigenschappen, beschouw ze dan als een aanvullende benadering van je welzijn en niet als vervanging voor medische zorg. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te werken met stenen die resoneren met jouw persoonlijke gevoelens en behoeften.

Element:

Het element "metaal" wordt geassocieerd met eigenschappen zoals helderheid, precisie, vastberadenheid, kracht en structuur. Influenza 

9,50 €