Geluk flesje aan waxkoord Citrien Geel

Geluk flesje aan waxkoord Citrien

Element: Het vuur paard, de vuur hond.

Horsocoop: Tweeloing, stier, maagd, leeuw en boogschutter.

Citrien is een prachtige gele tot goudbruine edelsteen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege de veronderstelde geneeskrachtige eigenschappen en spirituele betekenissen. Net als bij andere edelstenen en kristallen zijn de geneeskrachtige eigenschappen van citrien voornamelijk gebaseerd op esoterische en alternatieve geneeswijzen. Hier zijn enkele van de traditionele geneeskrachtige eigenschappen die aan citrien worden toegeschreven:

  1. Energie en vitaliteit: Citrien wordt geassocieerd met het stimuleren van energie en vitaliteit. Het kan helpen bij het verminderen van gevoelens van vermoeidheid en uitputting.

  2. Geluk en overvloed: Citrien wordt soms gezien als een "steen van geluk" en wordt gebruikt om positieve energie aan te trekken en overvloed te bevorderen.

  3. Zelfvertrouwen en positiviteit: Het wordt verondersteld te helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen, zelfrespect en een positieve houding.

  4. Creativiteit en manifestatie: Citrien wordt vaak gebruikt om creativiteit te stimuleren en te helpen bij het manifesteren van doelen en wensen.

  5. Emotionele balans: Citrien wordt soms gebruikt om emotionele balans te bevorderen en negatieve emoties te verminderen.

Citrien wordt ook geassocieerd met het zonnevlechtchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor persoonlijke kracht, wilskracht en zelfrespect.

Zoals altijd is het belangrijk op te merken dat de effecten van citrien en andere kristallen subjectief kunnen zijn en kunnen variëren van persoon tot persoon. De toepassing van kristallen in alternatieve geneeswijzen en spirituele praktijken is gebaseerd op overtuigingen en tradities, en het mag nooit worden beschouwd als een vervanging voor medisch advies of behandelingen. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van citrien of andere kristallen voor genezing of spirituele doeleinden, is het raadzaam dit te doen onder begeleiding van een gekwalificeerde therapeut of deskundige op het gebied van kristaltherapie.

Element:

Het element vuur wordt geassocieerd met energie, passie, transformatie en wilskracht. Citrien wordt vaak gezien als een "vuursteen" vanwege zijn heldere en opvallende gele kleur, die doet denken aan de zon en het vuur. Het wordt gebruikt om de wilskracht te bevorderen, zelfvertrouwen op te bouwen en positieve energie te stimuleren. 

9,99 €