Geluk flesje aan waxkoord Amethist

Geluk flesje aan waxkoort Amethist

Element: Het lucht paard, de lucht hond.

Horoscoop : overeenkomstige energie met Vissen, inspireert Boogschutter, voedt Maagd.


Amethist is een prachtige paarse edelsteen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn veronderstelde geneeskrachtige eigenschappen en spirituele betekenissen. Net als bij andere edelstenen en kristallen zijn de geneeskrachtige eigenschappen van amethist voornamelijk gebaseerd op esoterische en alternatieve geneeswijzen. Hoewel deze effecten niet wetenschappelijk zijn bewezen, wordt amethist vaak gebruikt voor verschillende helende doeleinden. Hier zijn enkele van de traditionele geneeskrachtige eigenschappen die aan amethist worden toegeschreven:

  1. Spirituele bescherming: Amethist wordt beschouwd als een beschermende steen die kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een energetische schild om de drager te beschermen.

  2. Stressvermindering: Het dragen of vasthouden van amethist wordt vaak gebruikt om stress en spanning te verminderen, en om gevoelens van kalmte en ontspanning te bevorderen.

  3. Bevordering van geestelijke helderheid: Amethist wordt geassocieerd met het verbeteren van mentale helderheid, het bevorderen van concentratie en het vergemakkelijken van besluitvorming.

  4. Ondersteuning bij meditatie: Vanwege de vermeende spirituele eigenschappen wordt amethist vaak gebruikt tijdens meditatie om de verbinding met het hogere zelf te vergemakkelijken en een diepere spirituele ervaring mogelijk te maken.

  5. Bevordering van intuïtie en spirituele groei: Amethist wordt soms gezien als een steen die intuïtie kan versterken en spirituele groei en bewustzijn kan bevorderen.

Amethist wordt ook geassocieerd met het kruinchakra, het energiecentrum dat wordt beschouwd als het centrum van spiritueel bewustzijn en hoger bewustzijn.

Zoals altijd is het belangrijk op te merken dat de effecten van amethist en andere kristallen subjectief kunnen zijn en kunnen variëren van persoon tot persoon. Het mag nooit worden beschouwd als een vervanging voor medisch advies of behandelingen. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van amethist of andere kristallen voor genezing of spirituele doeleinden, is het raadzaam dit te doen onder begeleiding van een gekwalificeerde therapeut of deskundige op het gebied van kristaltherapie.

Element : 

Het element lucht wordt geassocieerd met intellect, communicatie, gedachten, en het vermogen om ideeën en informatie te verspreiden. Amethist wordt vaak gezien als een "luchtsteen" vanwege zijn vermeende verbinding met het stimuleren van mentale helderheid, het bevorderen van intuïtieve inzichten en het vergemakkelijken van communicatie op spiritueel niveau. 

9,99 €