Probleemgedrag of gedragsprobleem?

13-12-2019

Hoe het onderscheidt te kunnen maken binnen jou training tussen werkelijk gedragsproblematiek of het gaat om probleemgedrag. 

Wanneer een hond of paard nerveus/ agressief/ angstig of gestresseerd is weet je dan dat dit gaat om een probleemgedrag of dit eventueel aangeleerd gedragsproblematiek is?

In deze workshop kom je te weten aan de hand van een theoretisch en praktisch onderdeel hoe je dit kan gaan onderscheiden en leren herkennen volgens de normen van de TCM. Om als eigenaar of trainer nog beter en efficiënter te gaan benaderen naar problematiek toe in het algehele gedrag. 

Breng jouw hond gerust mee voor een screening tijdens deze sessie, hou er rekening mee dat deze vlot is in omgang met andere honden, voorzien is van een leiband en/of muilband wanneer deze agressief gedrag vertoont. (Dit is een must!) Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bijt incidenten wanneer de regels niet werden nageleefd. 

Wenst u er graag bij te zijn? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en ontvang alle verdere instructies via mail. Uw inschrijving en reservering van uw plaats is pas definitief na ontvangst van betaling.
Prijs: 45€ incl. Koffie, frisdrank en/of water. Tapa's/versnaperingen.


Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Eerst volgende data voor deze lezing:

- Zaterdag 15 februari 2020 te Wetteren

Bij het inschrijven krijgt u alle verdere instructies via mail.