Alles over het 'on'kruid op uw paarden weide

07-09-2019

Ben je het ook beu steeds het internet te moeten afzoeken welke kruiden er al dan niet giftig zijn dat in jouw paarden weide staan?  Kom er hier alles over te weten ! 

De planten in uw paarden wei.

We willen allen graag weten welke kruiden of planten er aanwezig zijn in onze weides en of deze al dan niet giftig zijn.

Ben je het ook beu steeds het internet te moeten afzoeken welke kruiden er al dan niet giftig zijn dat in jouw paarden weide staan? Maakt u zich snel zorgen over uw paard dat nogal makkelijk alles zou opeten?

Op deze lezing komt u alles te weten over de planten die u kan terug vinden op uw weide, hun al dan niet giftige of geneeskrachtige werking. Ontvang op de lezing een gids met foto's en alle informatie over de planten in uw weide. Vermijd uren lang onkruid trekken , voor u het weet worden er enkele fabels doorbroken en zijn net deze planten wel aangewezen voor uw paard.


Wenst u er graag bij te zijn? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en ontvang alle verdere instructies via mail. Uw inschrijving en reservering van uw plaats is pas definitief na ontvangst van betaling.

Prijs : 24€


Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.